Schrade brengt hoogwaardige vaste bladen naar zijn Delta Line

Schrade trok eerder dit jaar onze aandacht met het debuut van hun premium Alpha-klasse messenserie. Nu kijken we naar het andere uiteinde van het prijsspectrum terwijl Schrade zijn nieuwe Isolate-serie met vaste mesjes voorbereidt op de budgetgerichte Delta-lijn.

De serie bestaat eigenlijk uit vijf modellen, maar drie daarvan – twee botzagen en een darmhaak – zijn behoorlijk gespecialiseerd. Echt, het zijn de meer algemeen bruikbare Drop Point- en Caper-modellen die onze aandacht trokken, met constructie en materialen die ongebruikelijk zijn voor hun prijsklasse. De mappen van de Alpha-klasse werden geleverd met geschikte materialen voor hun prijs, dus het zien van S35VN verbaasde ons niet. Maar deze Delta-modellen worden geleverd met messen gemaakt van AUS-10A – niet gebruikelijk bij messen met een straatprijs van minder dan $ 20. Ze hebben ook een volledige tangconstructie, met limoengroene TPR-schalen bovenop en spuitgegoten omhulsels.

Afleverpunt

De Isolate Drop Point probeert niets slims of ongebruikelijks qua ontwerp: dit is een rechte putt van een vaststaand blad voor buiten, met een 4-inch droppoint-blad dat precies op de goede plek terechtkomt voor een veelzijdige wandel-/kampeerfixie.

Kappertje

Schrade maakt misschien indruk met de waardecomponent van deze messen, maar hun nomenclatuur is iets minder innovatief. De Caper is gespecificeerd voor, nou ja, caping, met een smaller blad dan het droppoint, en ook korter, met een lengte van 3 inch. Passend genoeg voor de caping-rol, is er wat voorwaartse jimping op de bladrug om de controle te helpen.

Mes in uitgelichte afbeelding: Schrade Isolaat Drop Point

creditSource link

Salsalatinstreetfood.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart