Exclusieve versie van Jason Knight V2 Kukri arriveert bij KnivesShipFree »

Gesponsord door: MessenSchipGratis


Bladesmith, instructeur en voormalig Gesmeed in vuur rechter Jason Knight brengt een KnivesShipFree-exclusieve versie van de Knight Elements V2 Kukri-map. Vergeleken met het origineel uit 2017 wordt de V2 geleverd met een verfijnde pocketclip-opstelling en een belangrijke aanpassing aan de ergonomie voor een ander algemeen handgevoel.

De eerste versie van de Kukri-folder betrad het wereldtoneel op Blade Show 2017. Het was een samenwerking tussen Knight, fellow Gesmeed in vuur rechter Doug Marcaida, en Fox Knives. Destijds heette het de MK Ultra Kukri, maar de botten van de imposant gespecificeerde map waren gevestigd: het 4-inch mes, het evenredig geschaalde handvat, de kogelgelagerde flipper-actie en het stevige titanium frameslot. De serie trok onze aandacht, maar ook die van de juryleden bij Blade ’17, die de Best New Collaboration-prijs mee naar huis namen.

Knight koos ervoor om niet te knoeien met succes voor V2, verfijning in plaats van volledig te renoveren. De veranderingen zijn klein, maar belangrijk. Hij hertekende de clip, gaf hem een ​​eenvoudiger vorm en reduceerde de benodigde hardware tot een enkele, grotere schroef. Het reliëf van de vergrendelingsbalk is opnieuw geordend voor gemakkelijkere toegang en de dikte van het handvat is in het algemeen verminderd.

Deze veranderingen vormden een aanvulling op het ongrijpbare maar belangrijke “gevoel” van het mes, waardoor het dragen en de ergonomie net iets beter werkten. En dit is een mes dat veel werk kan verzetten. Gemaakt van N690Co-staal, benut het mes van de V2 zijn lengte en recurve om wreed te snijden wanneer dat nodig is; maar vergeleken met de inspiratie voor het vaste mes, is de recurve milder, waardoor de prestaties in lijn zijn met andere hardwerkende mappen en het onderhoud eenvoudiger wordt. En natuurlijk, met zijn esthetische kogelvormige voller (een veel voorkomend zicht op de aangepaste stukken van Knight) en algemene houding, is de V2 ook een geweldig pronkstuk. Het is ook een redelijk mes gezien zijn grootte, met een gewicht van 6 oz. ook al.

Deze specifieke V2’s zijn bekleed met een afwerking die exclusief is voor KnivesShipFree, met zwarte titanium slotzijde, zwarte hardware, groene G-10 frontschaal en een zure stonewash-bladafwerking. “Ik ben gewoon opgewonden om met een van mijn goede vrienden in de industrie samen te werken, en ik vond het geweldig dat we een speciale editie mochten uitbrengen van iets dat hij had bedacht”, vertelde KSF-eigenaar J Rouch ons over de exclusieve.

De KSF-exclusieve V2’s zijn nu beschikbaar.

Mes in uitgelichte afbeelding: MessenSchipGratis Exclusieve Knight Elements V2 Kukri


De informatie die door KnifeNews.com (de “Site”) wordt verstrekt, is alleen voor algemene recreatieve doeleinden. De standpunten en meningen die op de site worden uitgedrukt, zijn die van de auteur of de geciteerde en weerspiegelen niet noodzakelijk de standpunten van de entiteiten die zij vertegenwoordigen. Alle informatie op de site wordt te goeder trouw verstrekt, maar we geven geen enkele verklaring of garantie van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, geschiktheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid van de informatie op de site. Wij zijn in geen geval aansprakelijk jegens u voor verlies of schade als gevolg van het gebruik van de site of het vertrouwen op de verstrekte informatie. Uw gebruik van de site en uw vertrouwen op informatie op de site is uitsluitend op eigen risico.

creditSource link

Salsalatinstreetfood.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0